Nationale AsbestFeitenCongres

Behoefte aan een overzichtelijke presentatie van de nieuwste asbestontwikkelingen? Goed nieuws: ook dit jaar brengen we de markt samen tijdens hét Nederlandse netwerkevenement op gebied van asbest. Op maandag 25 september zetten we de nieuwste asbestfeiten voor u op een rij tijdens het Nationale AsbestFeitenCongres. Gratis, zoals u van ons gewend bent. 

In één dag helemaal bij op asbestgebied
Asbestfeiten en ervaringen staan centraal tijdens het congres. Zo presenteren toonaangevende sprekers hun feitelijke blik op de ontwikkelingen en recente gebeurtenissen rond asbest. Het centrale thema dit jaar is: Veilig werk(t)!. Diverse inspirerende sprekers die dagelijks te maken hebben met asbestvraagstukken nemen u mee in de praktijk van veilig werken. Uiteraard hoort u traditiegetrouw ook hoe het staat met de nieuwe wet- en regelgeving en de aangescherpte handhaving hierop.

Ontmoet andere (asbest)professionals
Het Nationale AsbestFeitenCongres wordt traditioneel bezocht door ketenpartners en professionals uit andere vakgebieden. Een goede gelegenheid om te netwerken met andere partijen uit de markt en kennis met elkaar te delen. Naast het gezamenlijke programma zijn er ruime mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan.