Asbestfeiten Magazine 2019 - Harmonie in de keten?

Ook dit jaar is er volop sprake van de nodige aanpassingen, vraagstukken en discussie in de asbestmarkt. Reden te meer om met elkaar in gesprek te blijven. Daarom ook dit jaar weer een nieuwe editie van het Asbestfeiten Magazine. Boordevol feiten én verhalen. Boeiende verhalen uit alle hoeken van de markt, die laten zien wat er daadwerkelijk op asbestgebied gebeurt.

Asbestfeiten Magazine 2019 – Harmonie in de keten?

Een greep uit het magazine:

  • Martje Princen, Managing Director van certificerende instelling Normec, over de huidige discussie in de markt over toezicht: ‘Niet oordelen, maar hard doorwerken aan oprecht asbeststelsel’.
  • Udo Waltman, Directeur SGS Search, geeft zijn visie op steekproefsgewijs controleren.
  • Liesbeth Schipper, hoofd Programmabureau, over de versnellingsaanpak: ‘Laten we vooropstellen dat samenwerken niet altijd leuk is.’
  • Stella Brenninkmeijer, Directeur marketing development bij Essent, geeft een update over het initiatief DakVrienden.
  • Nicolas Kyndt, Global Vice President EHS bij SGS, biedt een kijkje in de ontwikkelingen binnen de internationale asbestmarkt.

Resultaten Nationale AsbestEnquête

Naast interviews en verhalen brengen we ook de resultaten van de Nationale AsbestEnquête 2019. Traditiegetrouw onderzochten we de stand van zaken in asbestland onder saneerders, woningcorporaties, gemeenten en omgevingsdiensten, de industrie en de installatiebranche. Hoe kijken zij naar de markt en hoe gaan zij om met de asbestvraagstukken die nu spelen? U leest de belangrijkste resultaten in de nieuwste editie van het Asbestfeiten Magazine!

Vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het magazine of de resultaten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 214 66 00 of asbest@sgssearch.nl.