Boek Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen

Sinds de eerste druk van Asbestfeiten in 2009 is de asbestmarkt nog steeds volop in beweging. Met alle belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving in de afgelopen jaren, werd het hoog tijd voor ons nieuwste boek: Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen.

Asbestfeiten Een perspectief op de asbestketen

Alle fasen doorlopen

In Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen, worden alle fasen in de asbestketen stap voor stap doorlopen. Van de inventarisatie tot het afvoeren van asbesthoudend materiaal. Wie speelt welke rol en met welke wetten en regels moet u rekening houden? De feiten worden in dit boek aangevuld met prikkelende praktijkcases en inspirerende interviews met betrokkenen uit alle hoeken van de markt.

Update 2017

Een lagere grenswaarde voor amfibool asbest, een nieuwe risicoklasse-indeling, van SC 530 en SC 540 naar Bijlage XIIIa: er is dit jaar veel veranderd in asbestland. Al deze wijzigingen zijn opgenomen in de nieuwste versie van het Asbestfeiten boek. Het naslagwerk is hiermee weer helemaal up-to-date.

Praktisch naslagwerk

Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen is een praktisch naslagwerk voor handhavers en opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoedeigenaren en industrie. En door het volledige proces en de taken en verantwoordelijkheden van alle betrokken partijen overzichtelijk in kaart te brengen, is het boek leesvoer voor iedereen die (beroepsmatig) met asbest te maken heeft.